Fotografi

Photography

Fotograf Tore Edland er basert i Stavanger. Hans kreativitet og sylskarpe blikk gjør seg til kjenne i både ord og foto. Poetify er hans kreative platform siden 2016. Der han driver eget forlag som indieforfatter og jobbet i tillegg lidenskapelig med foto.

Hva kan du forvente?

Jeg er opptatt av å lytte til deg, slik at jeg forstår hva du ønsker. Derfor er det viktig for meg at vi får en god prat og blir kjent, før oppdraget, Samtidig er jeg alltid åpen for ideer og en kreativ prosess som går begge veier. Jeg tar oppdrag i Stavanger regionen. Hos meg skal du føle deg trygg og avslappet under fotograferingen. Jeg er alltid åpen for gode ideer. Du skal få det du har bestilt til den tiden vi har avtalt. Jeg leverer ferdig redigerte bilder i JPEG.

Som en aktiv instagram fotograf med ca 2000 følgere, observerer han hele tiden omgivelsene og prøver å tolke dem på en annerledes måte.

Tore har også vært frivillig fotograf på musikkfestivaler i Stavanger regionen. Som forfatter, kombinerer han gjerne foto med tekst. Hans mål er alltid å utvikle seg, få nye erfaringer og å skape magiske bilder for deg som kunde. Alt dette gjør han med kjærlighet og lidenskap.

Prisliste

Portrett Foto (1 Time)

Familie Foto ( 1 time)

Mini Foto (30 min)

Konfirmasjon (3 timer)

Bryllup (1/2 dag)

Bryllup (1 dag)

Bursdagsfest (2 timer)

Motiv Foto ( 1 time)

Næringsliv Foto (1 time)

Kultur Foto (1 time)

1 300.kr

1500.kr

800.kr

2000.kr

6000.kr

10000.

22000kr

1200.kr

1200.kr

500.kr

Uansett om du trenger portrett av ansatte, foto av familien, bilde av hytten, illustrasjoner og foto til sosiale medier og hjemmeside eller dekning av konserter og kultur arrangementer.

Poetify Hjelper deg!